Lid worden

Wil je lid worden van de KNNV? Vul het formulier hieronder in en je verzoek wordt doorgegeven aan de afdeling bij je in de buurt. In 2021 kost het algemeen lidmaatschap van de KNNV binnen Nederland € 34,00, in België € 36,50 en daarbuiten € 43,50. Algemeen jeugdlid (tot 25 jaar) € 18,25. Organisaties en bedrijven kunnen zich abonneren op Natura. Abonnementen binnen Nederland kosten € 56,25, in België € 60,00 en daarbuiten € 77,50. Losse nummers van Natura kosten € 7,75 per stuk. Ze zijn te bestellen via het KNNV bureau, e-mail: bureau@knnv.nl o.v.v. het gewenste nummer en het postadres. U ontvangt de gewenste Natura met de factuur.

Voordelen van het KNNV-lidmaatschap

  • Samen de natuur ontdekken en beleven, dat is de KNNV!
  • 10% korting op alle boeken van de KNNV Uitgeverij;
  • 4x per jaar het ledenmagazine Natura;
  • Ga mee met de reizen en kampen die de KNNV organiseert in binnen- en buitenland.

Infopakket

Heb je interesse in de KNNV en wil je graag een kennismakingspakket ontvangen? Mail dan je naam en adres naar bureau@knnv.nl, onder vermelding van "infopakket". We sturen het infopakket z.s.m. toe!

Meer weten?

Ook voor andere vragen over de KNNV kun je terecht bij het landelijk bureau. Zoek je een KNNV-afdeling bij je in de buurt? Kijk dan hier bij het overzicht van de afdelingen.

Ledenadministrateur

Schriftelijke correspondentie voor de ledenadministrateur kun je sturen naar: KNNV landelijke ledenadministratie Jelle Schuurmans Monnikenweg 2, 5682 PD BEST Telefoon: (+31) (0)499-399 429

  • Wilt u de landelijke, digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.
  • Bekijk hier de lidmaatschapsvoorwaarden. Wij respecteren uw privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.